Laatuaikaa lapsesi kanssa

Siinä, kuinka lapset tänä päivänä viettävät aikaansa on huomattava ero siihen, kuinka lapset viettivät aikaansa 90-luvulla. Lapset, kuten aikuisetkin viettävät nykyään enemmän aikaa älypuhelimillaan ja laitteillaan, mikä voi vaikuttaa sinun ja lapsesi yhteiseen aikaan.

 

Seuraavaksi esittelemme muutamia tapoja, joiden avulla voit viettää laatuaikaa lapsesi kanssa ruudun ulkopuolella ja voit olla varma siitä, että aktiviteetin sotkuisuudesta riippumatta, Vanish auttaa sinua päivittäisessä tahranpoistossa.

Harrastukset

Ajan vietto lapsesi kanssa voi tapahtua millä tahansa tavalla tai missä tahansa muodossa ja on tärkeää että teillä molemmilla on hauskaa. Vaikka lapset voivatkin olla melko energisiä, he ovat myös nopeita oppimaan. Aktiviteetin löytäminen, joka pitää heidät kiireisenä, ei pitäisi olla suuri haaste.

Riippuen siitä mikä sesonki on, hedelmien poimiminen mahdollista melkein missä vain. Se ei ainoastaan ole herkullista vaan myös hauska tapa viettää päivää ulkona ja lopussa odottaa makea ja terveellinen palkinto kovasta työstä.

Kannattaa myös harkita taidetta ja käsitöitä hauskana ja luovana tapana viettää aikaa lapsesi kanssa. Huolimatta siitä, että se on kaikista sotkuisin leikkimisen muoto, on kaikki missä lapsi pääsee tekemään itse käsillään hyväksi. Voitte esimerkiksi rakentaa pieniä tulivuoria ruokasoodan ja etikan avulla tai koristella itse kuvia vaatteisiin. Mahdollisia tahroja silmällä pitäen kannattaa suojata lattiat ja vaatteet, mutta vaikka tahroja vahingossa tulisikin, se ei ole maailman loppu.

Ruoka

Ruoan laitto on ehdottomasti hyvä tapa viettää aikaa lapsen kanssa. Olitte sitten leipomassa taikka kokkailemassa lapsesi kanssa, päästä hänet keittiöön ja anna hänen olla pieni keittiöavustajasi. Palkaksi hän voi saada luvan maistaa valmista ruokaa ensimmäisenä tai vaikkapa nuolla suklaat lusikasta. Pikku kokkisi on tästä varmasti enemmän kuin iloinen.

Urheilu

Vaikka urheileminen pitääkin sinut ja lapsesi molemmat kunnossa ja terveinä, voi olla hankala keksiä sellaisia urheilulajeja, jotka ovat hauskoja ja joissa molemmat pärjäätte.

Pyörällä ajaminen on sellainen taito, jonka monet vanhemmat opettavat lapselleen, mutta kuten suuri osa asioista, se vaatii paljon harjoittelua. Toisin kuin monet urheilulajit, pyörällä ajaessa lapsesi on pidettävä itsensä ja pyöränsä tasapainossa, mutta sitten kun he oppivat pysymään tasapainossa, voitte koko perhe mennä pyöräilemään luontoon. Kannattaa aluksi harjoitella pehmeällä alustalla, kuten ruoholla, jotta lapsellesi ei tule liikaa naarmuja hänen kaatuessaan. Onneksi Vanish on apu pyykinpesuun ja sen avulla saat minkä tahansa pyöräillessä aiheutuneen veritahran pois.

Elokuvat

Vaikka oletkin vanhempi, jokaisen aikuisen sydämestä löytyy pieni lapsi, mikä on hyvä asia silloin kun katselet elokuvia lapsesi kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että teidän täytyy mennä elokuvateatteriin ja maksaa kaikista siihen liittyvistä kuluista. Sen sijaan miksi et kävisi ostamassa lähikaupasta popcorneja, sulkisi verhot ja antaisi lapsesi valita elokuvan. Ette ehkä lähde mihinkään, mutta se että teette tämän oman kotinne rauhassa mahdollistaa sen, että keittiöstä löydät nopeasti enemmän naposteltavaa ja voit painaa elokuvan tauolle aina vessataukojen ajaksi.

Päivä puistossa

Lapset rakastavat juoksentelemista, leikkimistä, hauskanpitoa ja sotkua aiheuttavia leikkejä, mutta heille voi myös joskus tapahtua haavereita. Kaatumisia ja törmäilyä voi tapahtua esimerkiksi puistossa, eikä ole harvinaista, että lapsille tulee haavoja. Aina kannattaa pitää autossa tai vaunuissa ensiapupakkausta, jotta haavat eivät tulehdu ja saadaan helpommin pidettyä kuivunut veri pois vaatteista. Ei kuitenkaan haittaa vaikka olisitte likaisia tai hikisiä, sillä Vanish pesuaine huolehtii leikkien myötä tulleista tahroista.

On olemassa niin paljon asioita, joita sinä ja lapsesi voitte tehdä yhdessä, eikä sinun tarvitse antaa huolen vaatteiden tahraamisesta vaikuttaa lapsesi kanssa vietettyyn aikaan – sotku on hauskaa! Vanish auttaa sinua poistamaan yhdessä vietetyn laatuajan aikana tulleet tahrat.

Onko sinulla tahra josta haluat päästä eroon tai oma Vanish-vinkkisi jaettavaksi? Käy Vanishin tahranpoistovinkit -sivustolla jakamassa omat vinkkisi tahranpoistoon ja löydä lisää neuvoja tahroilta puolustautumiseen. Vinkit löydät tästä.