Järjestä lapsille täydellinen urheilupäivä (jatkoa)

Kun kesä tulee, ei kannata jättää välistä mahdollisuutta mennä ulos pelailemaan. Kesällä urheilutapahtumaa, kuten esimerkiksi urheilupäivä lapsillesi ja heidän ystävilleen on loistava tapa rohkaista lasten tiimissä pelaamista ja aktiivisuutta.

Lapset sotkevat itsensä helposti ja epäilyksettä kaikkien urheiluaktiviteettien jälkeen lastesi vaatteet ovat täynnä likaa ja tahroja. Älä kuitenkaan huolehdi niistä, koska sillä aikaa kun kaikki pitävät hauskaa, Vanish pesuaineet huolehtivat tahranpoistosta puolestasi.

On monia tapoja järjestää täydellinen urheilupäivä lapsillesi ja seuraavaksi esittelemmekin tapoja, joilla teet päivästä kaikille mieleisen:

Kaikki anasaitsevat mitalit!

Vaikka mitalit myönnetään normaalisti vasta kun kaikki lajit on käyty läpi, niiden jakaminen alussa saattaa olla helpompaa, sillä alussa lapset ovat vielä rauhallisia ja jaksavat paremmin keskittyä.

Vaihe 1: Varmistaaksesi, että kaikki mitalit ovat saman kokoisia, valmista mallikappale piirtämällä täydellinen ympyrä mukin avulla.

Vaihe 2: Anna lasten koristella mitalinsa minkä tahansa askartelutarvikkeiden avulla joita satutkaan löytämään, kuten kynien, värinauhojen, tähtien tai minkä tahansa kimaltavan avulla ja anna heidän päästää mielikuvituksensa valloilleen.

Vaihe 3: Kun mitalit on koristeltu ja ne ovat kuivuneet, voit jopa laminoida tai päällystää ne kontaktimuovilla varmistaaksesi niiden kestävyyden. Leikkaa myös reikä ympyrän reunaan ja sido mitaliin kaulanauha

Miksi et järjestäisi pientä jalkapallo-ottelua?

Sen ei tarvitse olla mikään 90 minuuttia kestävä ottelu, jossa on monta pelaajaa, vaan 4-5 hengen joukkueet riittävät ja voitte helposti pelata esimerkiksi takapihallasi tai puistossa. Lapset ovat yleensä täynnä energiaa, joten 20 minuuttia kestävän ottelun pitäisi olla heille sopivan pituinen. Pidä puolivälissä 10 minuutin tauko ja laita heidät vaihtamaan sen jälkeen puolia niin ottelu tuntuukin yhtäkkiä paljon aidommalta.

Juoksukisat

Kaikista helpoiten järjestettävä aktiviteetti. Väistämättäkin joku tulee kaatumaan, joten varmista, että tarkistat reitin jolla he juoksevat ja varmistat ettei tiellä ole mitään mihin he voisivat satuttaa itsensä. Pyydä myös kaksi aikuista seisomaan nauhan kanssa maaliviivalle, jotta voittaja voi juosta nauhan läpi. Valmiina, paikoillanne, hep!

(Vaaraton) kuulantyöntö

Lasten on paljon kevyempi ja turvallisempi heittää hernepusseja. Jos saat käsiisi monen värisiä pusseja, anna jokaiselle lapselle eri värinen pussi ja mitatkaa kuka heistä heittää pisimmälle, kuka toiseksi ja kuka kolmanneksi pisimmälle.

Viestijuoksu

Parhaita kilpailuja ovat ne, joissa tarvitaan tiimityöskentelyä, joten viestijuoksuun on mukava päättää urheilukilpailut ennen mitalien jako seremoniaa. Riippuen siitä montako lasta osallistuu, mieti miten jaat heidät joukkueisiin ja anna heille jotain, mikä kädessä heidän täytyy juosta, mutta mikä ei kuitenkaan satuta heitä kun he antavat viestikapulan seuraavalle tai jos he kaatuvat.

Voit esimerkiksi käyttää tähän pehmeää lelua ja vaikka se likaantuisi, ehdit Vanishin ansiosta pestä sen puhtaaksi ennen nukkumaan menoa!

Lopuksi mitallien jako seremonia

Muistatko mitalit, jotka askartelitte alussa? Sekoita ne, jotta kukaan ei saa itse tekemäänsä mitalia ja palkitse jokainen kisassa mukana ollut lapsi mitalilla.

Pidä aina lähettyvillä lasten laastareita törmäilyjen ja naarmujen varalta. Jos huomaat että pikku urheilijasi urheiluvaatteisiin on ilmestynyt kaikkien hauskojen pelien seurauksena ruohotahroja, mutaa tai jopa veritahroja, voit luottaa siihen, että Vanish huolehtii pelien päätyttyä pyykinpesusta puolestasi.

Tutustu tästä myös Vanishin Tahranpoiston ABC -työkaluun, joka tarjoaa tahranpoistovinkit sellaisiin tahroihin, joita lapsesi vaatteisiin todennäköisesti tulee, kun hän leikkii ulkona.