Vanish Oxi Action Neste

Tuotteen ominaisuudet

  • Hämmästyttävä tahranpoistoteho heti ensimmäisellä käyttökerralla
  • Vanish Oxi Action Nesteellä tahrojen poistaminen vaatteista ja muista tekstiileistä on helpompaa kuin luuletkaan.
  • Mitä kauemmin tahra on tekstiilissä, sitä vaikeampi sitä on poistaa. Kuivuneiden tahrojen poistaminen onnistuu parhaiten, kun ensin esikäsittelet tahrat Vanish Oxi Action Nesteellä ja sitten vielä lisäät sitä pesuun.
  • Hajusteeton
  • Joutsenmerkki

Tuotteen kuvaus

Olet varmasti joskus miettinyt, miten jonkin vaatteen saisi tahrattomaksi ja takaisin käyttöön? Vanish Oxi Action Neste poistaa kaikenlaiset tahrat – sekä näkyvät että piilossa olevat vaikeammat tahrat. Vanish Oxi Action Neste sopii sekä kirjo- että valkopyykille. Tätä nestemäistä tahranpoistajaa voi käyttää kaikenlaiseen pyykkiin!

http://rbeuroinfo.com/

✔ Noudata aina vaatteen omaa pesuohjetta.
✔ Testaa kankaan värinpitävyys huomaamattomassa kohdassa. Huuhtele ja anna kuivua.
✔ Laita kansi paikalleen käytön jälkeen. Säilytä kuivassa ja viileässä. ✔ Parhaan puhdistustuloksen saat toistamalla käsittelyn.
✘ Ei sovellu villalle, silkille, nahalle tai käsitellyille pinnoille (esim. puu ja metallit).
✘ Älä liota tekstiilejä, joissa on metalliosia tai palokäsitelty pinta.
✘ Älä jätä esikäsiteltyjä tai liotettuja tekstiilejä suoraan auringonvaloon tai lämpimään paikkaan ennen kuin ne on pesty tai huuhdeltu huolellisesti.
✘ Vältä purkissa olevan aineen likaantumista. Kun jauhe on sekoitettu nesteeseen, sitä ei saa enää säilyttää suljetussa astiassa. Koska seos jatkaa hapen tuottamista, astiaan voi muodostua painetta ja astia saattaa vuotaa.

Esikäsittely:
1. Kaada 2 ml ainetta annostelukuppiin. 2 ml/tahra.
2. Annostele painamalla venttiilikohtaa tahraa vasten.
3. Hankaa tahraa ja anna aineen vaikuttaa enintään 10 minuuttia.
4. Täytä annostelukuppi pesuohjeiden mukaan ja pane koneeseen. Pese tavalliseen tapaan normaalilla pesuaineella.


Liottaminen:
1. Lisää 33 ml neljään litraan korkeintaan 40-asteista vettä. Liota värillistä pyykkiä korkeintaan 1 tunti ja valkoista korkeintaan 6 tuntia.
2. Tahrat puhdistuvat parhaiten, jos hankaat niitä ennen huuhtelua. Pese liotuksen jälkeen tavalliseen tapaan normaalilla pesuaineella tai huuhtele huolellisesti.

Pyykkikone:
1. Lisää pesuaineeseen: Vaikeat/Kuivuneet tahrat: 33 ml - Normaalit tahrat: 26 ml.
2. Pane annostelukuppi koneseen pyykkien päälle ja pese tavalliseen tapaan. Käytä normaali määrä pesuainetta. Hyvä pesutulos myös 30 asteessa.

Vaara. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Varotoimet: Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Käytä silmiensuojainta JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

EA_8059845

Product Code: 5701092104793