Vanish Multi Power Gel

Tuotteen ominaisuudet

  • Uskomattomat tehokas tahranpoisto ensimmäisellä käsittelykerralla
  • Irrottaa tahrat myös kylmässä vedessä
  • Ei haalista värejä
  • Turvallista käyttää arkisille materiaaleille, sopii myös hienopyykille, kuten villalle ja silkille

Saatavilla: 750ml

Tuotteen kuvaus

Vanish Multi Power geelimäisessä tahranpoistajassa on tiivistetty koostumus, jonka avulla tahrat irtoavat jopa matalissa lämpötiloissa ja lyhyissä pesuohjelmissa. Aktiivihappi nostaa tahran kuiduista, pinta-aktiiviset aineet irrottavat rasvaiset tahrat ja stabilointiaineet huolehtivat koostumuksen tehokkuudesta. Irrottaa sekä näkyvät että piilossa olevat vaikeat ja materiaaliin imeytyneet tahrat – hämmästyttävin tuloksin. Vaatteiden pitäminen tahrattomina on helpompaa kuin uskotkaan – lisää vain annos jokaiseen pesuun.Luota pinkkiin ja sano hyvästi tahroille!

5-15% happea sisältäviä valkaisuaineita, 5-15% anionisia tensidejä, 5-15% ionittomia tensidejä, <5% hajustetta

✔ Noudata aina vaatteen tai tekstiilin pesuohjetta.✔ Tarkista värien pysyvyys kokeilemalla tuotetta piiloon jäävään kohtaan. Huuhtele ja ripusta kuivumaan. ✔ Sulje kansi jokaisen käyttökerran jälkeen. Säilytä Vanish Oxi Action kuivassa, viileässä paikassa. Puhdista ja kuivaa annostelukauha ja kiinnitä se takaisin pakkaukseen. ✔ Parhaan puhdistustuloksen saat toistamalla käsittelyn. ✔ Kun käytät Vanishia esikäsittelyyn, käytä vain lämmintä vettä. ✘ Älä käytä vaatteille, jotka on pestävä kuivapesussa. ✘ Älä kaada tuotetta vaatteen metalliosille (esim. nappien ja vetoketjujen päälle). ✘ Älä jätä esikäsiteltyjä tai liotettuja vaatteita lämmönlähteen läheisyyteen tai suoraan auringonvaloon ennen pesua tai huolellista huuhtelua. ✘ Älä anna tuotteen kuivua vaatteeseen (enintään 10 minuuttia).

Vanish Oxi Action Gel sisältää hydrogen peroxide, sodium C10-13 alkyl benzenesulfonate, alcohols, C12-14, ethoxylated. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Voi syövyttää metalleja. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Käytä silmiensuojainta. Pese käsissä huolellisesti käsittelyn jälkeen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/ lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. Säilytä alkuperäispakkauksessa. Ihokosketuksessa iho voi vaalentua. Tästä ei kannata huolestua, sillä vaalentuminen on väliaikaista ja väri palaa ennalleen. Roiskeet huuhdeltava heti runsaalla vedellä. Herkkäihoisille suositellaan suojakäsineiden käyttöä.

EA_3106888

Product Code: 5701092114808