Vanish Gold Oxi Action Pink Gel

Vanish Pink Gold Oxi Action Neste poistaa tahrat tehokkaasti vain 30 sekunnissa

Tuotteen ominaisuudet

  • Uusi tehokkaampi vaikutus
  • Tuloksia jo 30 sekunnissa
  • Näin saat nopeimman ja tehokkaimman vaikutuksen:

Tuotteen kuvaus

Vanish Gold Pink on niin tehokasta, että se poistaa eräät tahrat jo 30 sekunnissa! Uuden tehokkaamman koostumuksen ansiosta tahrat on entistä helpompi poistaa. Parhaan puhdistustehon ja nopeimman tahranpoiston saat, kun esikäsittelet vaatteen tai liotat sitä ennen pesua. Tulokset näkyvät jo 30 sekunnissa.

http://rbeuroinfo.com/

KÄYTTÖOHJEET: Noudata aina vaatteen tai tekstiilin pesulapun ohjeita. Tarkista värinkestävyys ennen käyttöä kokeilemalla ainetta huomaamattomaan kohtaan tekstiilissä. Huuhtele ja anna kuivua. Kuivaa pesun tai Vanish Gold-käsittelyn jälkeen kaukana suorista lämmönlähteistä ja suorasta auringonvalosta. Kun Vanishia käytetään esikäsittelyyn, käytä vain kädenlämpöistä vettä. Käsittely on ehkä toistettava parhaiden tulosten aikaansaamiseksi. Älä käytä kuivapestäviin vaatteisiin. Älä kaada tuotetta vaatteen metalliosille (esim. napit, vetoketjut). Älä altista esikäsiteltyjä tai liotettuja vaatteita suoran kuumuuden lähteille tai suoralle auringonvalolle ennen pesua tai huolellista huuhtelua. Älä anna tuotteen kuivua kankaan päälle (anna vaikuttaa enintään 10 minuuttia).
ESIKÄSITTELY: Peitä tahra. Hankaa tahraa tarvittaessa. Täytä annostelija pesuohjeiden mukaan ja laita se pesukoneeseen.
LIOTUS: Pese liotuksen jälkeen tavalliseen tapaan tai huuhtele huolellisesti. Jotta saat parhaat tulokset, hankaa tahroja ennen huuhtelua.
PESU: Lisää yhdessä pesuaineen kanssa. Vaikeille ja kuivuneille tahroille X 120 ml. Tavallisille tahroille X 60 ml. Laita annostelija pesukoneeseen pyykin päälle. Annostele normaalisti pesuainetta

SISÄLTÄÄ: vetyperoksidi, bentseenisulfonihappo, C10-13-alkyylijohdannaiset, natriumsuolat, etoksyloidut C12-14-alkoholit ja etoksyloidut haarautuneet ja lineaariset C13-15-alkoholit. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Käytä silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

EA_3036797

Product Code: 5701092112668