Vanish Multi Power Crystal White Gel

Tuotteen ominaisuudet

  • Valkoisempi valkopyykki + tehokas tahranpoisto
  • Valkopyykki on valkoisempaa jo yhden pesukerran jälkeen
  • Irrottaa tahrat myös 30 asteessa
  • Turvallista käyttää myös hienopyykille, kuten villalle ja silkille

Saatavilla: 750ml

Tuotteen kuvaus

Geelimäisessä Vanish Multi Power Crystal White tahranpoistajassa on tiivistetty koostumus, jonka avulla tahrat irtoavat jopa matalissa lämpötiloissa ja lyhyissä pesuohjelmissa. Paras tahranpoistajamme hienopyykille, kuten villalle ja silkille. Aktiivihappi nostaa tahran kuiduista, pinta-aktiiviset aineet irrottavat rasvaiset tahrat ja stabilointiaineet huolehtivat koostumuksen tehokkuudesta. Irrottaa sekä näkyvät että piilossa olevat vaikeat ja materiaaliin imeytyneet tahrat – hämmästyttävän tehokas tahranpoisto. Vaatteiden pitäminen valkoisina* on helpompaa kuin uskotkaan – lisää vain annos jokaiseen pesuun.Luota pinkkiin ja palauta kirkkaan valkoinen väri!* verrattuna harmaantuneisiin tekstiileihin Tulokset saattavat vaihdella.

5-15% happea sisältäviä valkaisuaineita, 5-15% anionisia tensidejä, 5-15% ionittomia tensidejä, <5% hajustetta, <5% optiset kirkasteet

✔ Noudata aina vaatteen tai tekstiilin pesuohjetta. ✔ Tarkista värien pysyvyys kokeilemalla tuotetta piiloon jäävään kohtaan. Huuhtele ja ripusta kuivumaan. ✔ Sulje kansi jokaisen käyttökerran jälkeen. Säilytä Vanish Oxi Action kuivassa, viileässä paikassa. Puhdista ja kuivaa annostelukauha ja kiinnitä se takaisin pakkaukseen. ✔ Parhaan puhdistustuloksen saat toistamalla käsittelyn. ✔ Kun käytät Vanishia esikäsittelyyn, käytä vain lämmintä vettä. ✘ Älä käytä vaatteille, jotka on pestävä kuivapesussa. ✘ Älä kaada tuotetta vaatteen metalliosille (esim. nappien ja vetoketjujen päälle). ✘ Älä jätä esikäsiteltyjä tai liotettuja vaatteita lämmönlähteen läheisyyteen tai suoraan auringonvaloon ennen pesua tai huolellista huuhtelua. ✘ Älä anna tuotteen kuivua vaatteeseen (enintään 10 minuuttia).

Vanish Multi Power Oxi Action Crystal White Gel sisältää hydrogen peroxide, sodium C10-13 alkyl benzenesulfonate, alcohols, C12-14, ethoxylated. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Voi syövyttää metalleja. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Käytä silmiensuojainta. Pese käsissä huolellisesti käsittelyn jälkeen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. Säilytä alkuperäispakkauksessa.
Ihokosketuksessa iho voi vaalentua. Tästä ei kannata huolestua, sillä vaalentuminen on väliaikaista ja väri palaa ennalleen. Roiskeet huuhdeltava heti runsaalla vedellä. Herkkäihoisille suositellaan suojakäsineiden käyttöä.

EA_3106887

Product Code: 5701092114815