Vanish Oxi Action Extra Hygiene Jauhe

Vanish Extra Hygiene jauhe poistaa tahrat, mutta tappaa myös 99.9% kaikista bakteereista, eli saat kerralla hygieenisen puhdasta pyykkiä.

Tuotteen ominaisuudet

  • Poistaa tahrat ja tappaa 99 % bakteereista.
  • Vanish Oxi Action Extra Hygiene Jauheella bakteerien poistaminen vaatteista ja muista tekstiileistä on helpompaa kuin luuletkaan.
  • Hajusteeton
  • Joutsenmerkki

Tuotteen kuvaus

Onko sinullakin joskus vaikeuksia saada tahroja poistettua vaatteistasi? Vanish Oxi Action Extra Hygiene Jauhe poistaa sitkeimmätkin tahrat sekä tappaa 99,9 % bakteereista, joten voit olla varma, että pyykkisi on puhdasta ja tahratonta. Sopii sekä kirjo- että valkopyykille. Lisää mittalusikallinen Vanish Oxi Action Extra Hygiene Jauhetta pyykkisi sekaan ja koe loistava tahranpoistotulos!

http://rbeuroinfo.com/

✔ Noudata aina vaatteen omaa pesuohjetta. ✔ Testaa kankaan värinpitävyys huomaamattomassa kohdassa. Huuhtele ja anna kuivua.✔ Laita kansi paikalleen käytön jälkeen. Säilytä kuivassa ja viileässä. ✘ Ei sovellu villalle, silkille, nahalle, villa- tai silkkimatoille tai käsitellyille pinnoille (esim. puu ja metalli). ✘ Älä liota tekstiilejä, joissa on metalliosia tai palokäsitelty pinta. ✘ Älä jätä esikäsiteltyjä tai liotettuja tekstiilejä suoraan auringonvaloon tai lämpimään paikkaan ennen kuin ne on pesty tai huuhdeltu huolellisesti. Vältä purkissa olevan aineen kostumista. ✘ Älä anna Vanishin sekoittua pesuainelokerossa nestemäisen pesuaineen kanssa. ✘ Kun jauhe on sekoitettu nesteeseen, sitä ei saa enää säilyttää suljetussa astiassa. Koska seos jatkaa hapen tuottamista, astiaan voi muodostua painetta ja astia saattaa vuotaa.Esikäsittely: 1. Annostele 1/5 mittalusikallinen Vanish Extra Hygiene Jauhetta 4/5 lämmintä vettä (enintään 40 °C). 2. Levitä seosta tahralle ja hankaa tahraa tarvittaessa. 3. Pese ja kuivaa mitta ennen kuin laitat sen takaisin pakkaukseen. Esikäsittelyn jälkeen pese normaalisti.Liottaminen: Antibacterial action. 1. Liuota 1/2 mittalusikallista Vanish Oxi Action Extra Hygiene Jauhetta 4 litraan lämmintä vettä (enintään 40-asteista). 2. Kirjopyykkiä voi liottaa tunnin ajan ja valkopyykkiä 6 tunnin ajan. 3. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan tai huuhtele huolellisesti.Pyykkikone: 1. Kuivuneiden ja vaikeiden tahrojen poistaminen: annostele ainetta pesuaineen sekaan koneen pesuainelokeroon 1/2 mittalusikallinen. 2. Lievemmille tahroille riittää 1/3 mittalusikallista.

Vaara. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä silmiensuojainta. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä paikassa. Herkkäihoisille suositellaan suojakäsineiden käyttöä.

EA_3022387

Product Code: 5701092111739