Vanish Gold Powergel esikäsittelygeeli 200ml

Tuotteen ominaisuudet

  • Tehokas tahranpoisto vain 30 sekunnissa
  • Paras geelimäinen tahranpoistajamme tahrojen esikäsittelyyn ennen varsinaista pesua
  • Gold Power -tahranpoistogeelin koostumus on kaksi kertaa tiivistetympi*, ja uudenlainen hankauspää tekee tahranpoistosta entistä tehokkaampaa.
  • Turvallista käyttää arkisille materiaaleille, kuten puuvillalle ja polyesterille, sekä kirjo- että valkopyykissä

Saatavilla: 200ml

Tuotteen kuvaus

Vanish Power -geeli tekee tahranpoistosta nopeaa ja helppoa. Hämmästyttävät tulokset jo 30 sekunnissa! Kaksinkertaisesti tiivistetty geeli* on paras esikäsittelytuotteemme tahrojen selättämiseen. Innovatiivisen hankauspään ansiosta pääset käsiksi myös hankalissa paikassa, kuten kalvosimissa ja kauluksissa, sijaitseviin tahroihin. Hankauspään avulla aine imeytyy syvemmälle kuituihin tahroja irrottamaan. Toimii erityisen hyvin rasvatahroihin. Vaatteiden pitäminen tahrattomina on helpompaa kuin uskotkaan.Luota pinkkiin ja sano hyvästi tahroille!*kaksinkertaisesti tiivistetty verrattuna Vanish Oxi Action -suihkeeseen.

5% - 15% ionittomia tensidejä, 5%-15% anioniset tensidejä <5% poly karboksylaatteja, entsyymit, kaliumsorbaattia

✔ Noudata aina pesuohjemerkintöjä.✔ Turvallinen värilliseen ja valkopyykkiin, kun valmistajan käyttöohjeita noudatetaan. ✔ Tarkista värinkesto testaamalla tuote tekstiilin huomaamattomaan tai piilossa olevaan osaan. Huuhtele ja anna kuivua. ✘ Älä hankaa suklaatahroja. ✘ Ei saa käyttää villaan, silkkiin tai nahkaan. ✘ Ei saa käyttää päällystettyihin tai pinnoitettuihin pintoihin – kuten puuhun, metalleihin jne. ✘ Ei saa käyttää tekstiileihin, jotka on suositeltu ainoastaan kuivapesuun.

Vanish Gold Oxi Action sisältää C12-14 Pareth-7, rikkihappo, mono-C 12-14 alkyyli esterit, natrium suolat. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Varotoimet: Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumistasilmiin, iholle tai vaatteisiin. Käytä silmiens-uojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

EA_3024282

Product Code: 5701092112217