Vanish Gold Powergel esikäsittelygeeli 200ml

Tuotteen ominaisuudet

  • Vaatteiden esikäsittely
  • Vanish Gold Pre-Treat Power Gel Neste tekee tahranpoistosta nopeaa ja helppoa.
  • Hajusteeton
  • Joutsenmerkki

Tuotteen kuvaus

Kaikkien aikojen paras esikäsittelyaineemme! Uuden nestemäisen esikäsittelyaineen koostumus on kaksi kertaa vahvempi, ja uudenlainen hankauspää tekee tahranpoistosta entistä tehokkaampaa. Vaikeiden tahrojen selättäminen on entistä helpompaa!

http://rbeuroinfo.com/

1. Väännä auki. 2. Purista tahroille ja hiero kankaaseen pyörivin liikkein. 3. Anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia. 4. Pese tavalliseen tapaan.Huomio: ✔ Noudata pakkauksen käyttöohjetta. ✘ Älä käytä vaatteille, jotka tarvitsevat kemiallisen pesun.✘ Älä levitä tuotetta vaatteiden metalliosiin (esim. vetoketjuihin ja nappeihin).

Vaara. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Käytä silmiensuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Pese kädet käyttökerran jälkeen. Osoita suutin poispäin kasvoista, kun puristat pulloa.

EA_3024282