Punaviini - Matot - Ratkaisu 1

Miten tahran saa pois

Vanish Powerspray sohvat ja matot

Punaviinitahrat matolla – ratkaisu 1

Van Carpet

Vanish Oxi Action Carpet Care 500ml

Vanish Powerspray sohvat ja matot

Tuore tahra:

poista irtoava lika taputtelemalla paperilla tai pyyhkeellä. Suihkuta tuotetta tahralle ja anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia. Painele sitten tahraa uudestaan puhtaalla ja imukykyisellä liinalla.

Kuiva tahra:

suihkuta tuotetta tahraan ja anna sen vaikuttaa enintään 5 minuuttia. Painele sitten tahraa puhtaalla ja imukykyisellä liinalla.

Auttoiko tämä poistamaan tahran?

Etkö löytänyt etsimääsi ratkaisua?

Vinkkejä

Paras neuvomme punaviinitahran poistoon: älä anna tahran kuivua! Aloita tahranpoisto sillä hetkellä, kun huomaat tahran syntyneen. Myöhemmin sen poistaminen on vaikeampaa.

Ripottele heti tahraan suolaa, joka imee viiniin itseensä. Imuroi tai taputtele suola pois kuivalla kankaalla. Varo, ettet levitä tahraa mattoon.

Painele aluetta, jolle punaviiniä on kaatunut, uudelleen kostutetulla paperipyyhkeellä. Toista kohta 2 tarpeen mukaan

Poista jäljelle jäänyt tahra suihkuttamalla siihen Vanish Powerspray sohvat ja matot -suihketta niin pian kuin mahdollista.

Artikkelit

Usein juhlissa käy niin, että kun juhlatunnelma nousee, punaviinitahroja syntyy. Silloin ensimmäinen ajatus on, että matto on pilalla. Mutta älä huoli, Vanish Powerspray sohvat ja matot auttaa sinua palauttamaan maton entisen kaltaiseksi.