Meikki - värilliset tekstiilit

Miten tahran saa pois

KIRJOPYYKKI: valitse Vanish Gold Oxi Action Jauhe. 

Meikkitahrat – värilliset vaatteet

 

x

Vanish Oxi Action Powder 470g

 Vanish Gold Oxi Action Jauhe

Liottaminen

1.

Liuota 1 mittalusikallinen Vanish Gold Oxi Action Jauhetta 4 litraan lämmintä vettä (enintään 40-asteista).

2.

Kirjopyykkiä voi liottaa enintään tunnin, valkopyykkiä 6 tuntia.

3.

Pese tavalliseen tapaan. Lisää käyttämääsi pesuaineeseen mittalusikallinen Vanish Gold Oxi Action Jauhetta.

Auttoiko tämä poistamaan tahran?

Etkö löytänyt etsimääsi ratkaisua?

Vinkkejä

Meikkivoidetahrasta jää usein tekstiiliin haalea rasvajälki, jos tahra on poistettu ilman tahranpoistoainetta. Tarkasta ennen vaatteen kuivaamista, että siihen ei ole jäänyt jälkeä. Muutoin tahra voi olla todella vaikea poistaa.

Aloita ei-rasvaisten meikkitahrojen, kuten luomivärin tai poskipunan, poistaminen harjaamalla tuote kevyesti pois vaatteesta. Varo, ettet levitä tahraa.

Huuhtele puhtaalla vedellä ja sitten taputtele tahriintuneelta alueelta neste pois kankaalla tai paperipyyhkeellä. Kun pääset kotiin, annostele 60 ml Vanish Oxi Action Nestettä  pesukoneeseen ja pese vaate.

Meikkituotteet ovat yleisiä tahranaiheuttajia, koska ne sisältävät erilaisia pigmenttejä, kuten kirkasta pinkkiä tai meikkivoiteiden pronssin sävyjä. Yleensä rasvaiset meikkituotteet aiheuttavat ikävimmät ja vaikeimmat tahrat.

Artikkelit

Kaikilla meikkiä käyttävillä on kokemusta meikkitahroista. Meikkitahroja on kahdenlaisia: puuterin ja puuterimaisten tuotteiden aiheuttamia ei-rasvaisia tahroja sekä meikkivoiteen aiheuttamia rasvaisia tahroja. Älä huoli – jos taloudestasi löytyy Vanish Oxi Actionia, meikkitahrojen poistaminen ei ole ongelma.