Herkullista juotavaa: Täydellinen kuuma kaakao

Kaakao on paras lohtujuoma. Lämmin, makea ja täynnä hyvä tuulta. Kaakao maistuu vaikka sohvalla elokuvaa katsellessa tai lämmittää pakkaspäivänä kävelylenkin jälkeen. Tässä on herkullinen kaakaoreseptimme – kokeile!

Vanishin kaakaoresepti

Tämä resepti on erittäin helppo, joten saat maistuva kaakaota nopeasti.

Tarvikkeet:

1 litra maitoa

150 g suklaata paloina

(Erilaiset suklaat saavat kaakaon maistumaan erilaiselta, joten suosittelemme kokeilemaan sekä vaaleaa että tummaa suklaata)

Sokeria maun mukaan

Koristeluun

Kermavaahtoa

Vaahtokarkkeja

Raastettua suklaata

1 Kuumenna maito kattilassa kiehuvaksi

Step 2: Remove the pan from the heat and add the broken up chocolate, stirring until the chocolate fully melts.

3 Sekoita kaakaota vispilällä koostumukseltaan vaahtoavaksi.

4 Lisää sokeria makusi mukaan. Tarjoile.

(5 Koristelu) Koristele kaakao kermavaahdolla, minivaahtokarkeilla ja muilla herkuilla!

Vanishin ohje kaakaotahran poistoon

Eikö kaakaon valmistus ollutkin helppoa?

Sen aiheuttamien tahrojen poistaminen ei olekaan ihan yhtä helppoa. Suklaa sisältää rasvoja, joiden poistaminen ilman tahran proteiineja rikkovaa tahranpoistoainetta ei ole helppoa. Vanish Oxi Action Neste on kaikkein tehokkain keino rasvaisten tahrojen poistoon. Näin se käy:

Älä anna tahran kuivua! Kun tahra kuivuu, siitä tulee sitkeämpi. Pidä se kosteana painelemalla sitä kostealla liinalla tai talouspaperilla.

Esikäsittele tahra annostelemalla siihen 2 ml Vanish Gold Oxi Action Nestettä.

Anna vaikuttaa 10 minuutin ajan ja pese tavalliseen tapaan käyttämälläsi pesuaineella. Valmista!

Kun tiedät, miten tahrat poistetaan, on kaakaosta nauttiminen helpompaa!