Vanish Oxi Action Crystal White Jauhe 550 g

Tuotteen ominaisuudet

  • Vaalentaa pyykkiäsi jopa kolme astetta.
  • Parhaat neuvot tahranpoistoon: Valkopyykki säilyy kauemmin valkoisena, kun annostelet pyykkiisi Vanish Oxi Action Crystal White Jauhetta tahranpoistoa varten. Tahra kannattaa käsitellä heti tuoreeltaan, ei vasta sen kuivuttua.
  • Hajusteeton

Saatavilla: 550 g, 1100 g ja 1650 g

Tuotteen kuvaus

Vanish Oxi Action Crystal White Jauhe poistaa tahrat ja pitää valkopyykkisi kirkkaan valkoisena. Aineen koostumus sisältää Oxi Powerlift -ainesosia, jotka tunkeutuvat tahroihin ja irrottavat niitä, sekä valkaisevia ainesosia, jotka säilyttävät pyykkisi valkoisuuden. Lisää mittalusikallinen pyykkisi sekaan, niin näet loistavat tulokset.

http://rbeuroinfo.com/

✔ Noudata aina vaatteen omaa pesuohjetta. ✔ Testaa kankaan värinpitävyys huomaamattomassa kohdassa. Huuhtele ja anna kuivua. ✔ Laita kansi paikalleen käytön jälkeen. Säilytä kuivassa ja viileässä. ✔ Parhaan puhdistustuloksen saat toistamalla käsittelyn. ✘ Ei sovellu villalle, silkille, nahalle tai käsitellyille pinnoille (esim. puu ja metallit). ✘ Älä liota tekstiilejä, joissa on metalliosia tai palokäsitelty pinta. ✘ Älä jätä esikäsiteltyjä tai liotettuja tekstiilejä suoraan auringonvaloon tai lämpimään paikkaan ennen kuin ne on pesty tai huuhdeltu huolellisesti. ✘ Vältä purkissa olevan aineen likaantumista. Kun jauhe on sekoitettu nesteeseen, sitä ei saa enää säilyttää suljetussa astiassa. Koska seos jatkaa hapen tuottamista, astiaan voi muodostua painetta ja astia saattaa vuotaa.Esikäsittely: 1. Sekoita 1/4 mittalusikallinen jauhetta 3/4 mittalusikalliseen lämmintä vettä (enintään 40-asteista). Sekoita tahnaksi. Hiero tahraa tarpeen mukaan mittalusikan pohjalla. 2. Anna aineen vaikuttaa enintään 10 minuuttia. 3. Pese tavalliseen tapaan. Lisää käyttämääsi pesuaineeseen mittalusikallinen Vanishia. Tätä tuotetta voi käyttää myös vaatteen valkaisemiseen.Liottaminen: 1. Annostele 1 mittalusikallinen 4 litraan lämmintä vettä (enintään 40 °C). 2. Parhaan tuloksen saamiseksi anna liota 6 tuntia. 3. Liottamisen jälkeen pese pyykki tavalliseen tapaan liottamisen jälkeen tai huuhtele huolellisesti.Pyykkikone: 1. Kuivuneiden ja vaikeiden tahrojen poistaminen: annostele ainetta pesuaineen sekaan koneen pesuainelokeroon 1 mittalusikallinen. Lievemmille tahroille riittää 1/2 mittalusikallista. 2. Pese pyykki tavalliseen tapaan. Hyvä pesutulos myös 30 asteessa.

Vaara. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Varo kemikaalin joutumista silmiin, iholle tai vaatteisiin. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Käytä silmiensuojainta. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointa. Säilytettävä kuivassa ja viileässä paikassa. Herkkäihoisille suositellaan suojakäsineiden käyttöä.

EA_3022426